top of page

Retreats 

Soms hebben we het gevoel geleefd te worden door ons leven, in plaats van dat we zelf aan het roer staan. In onze huidige maatschappij en leven ligt de focus vooral op onze actieve kant en raken we uit balans, doordat we te weinig rust inbouwen in ons dagelijkse leven. We worden geleefd door onze banen, studies, vrienden, relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen. We hebben veel ballen hoog te houden, worden we opgezogen door de sleur van het leven en zijn we druk met het naleven van verwachtingen en verplichting die er van ons zijn. Er is soms weinig ruimte om echt te voelen wat we willen en hoe we eigenlijk willen leven. We kunnen ons soms opgesloten voelen in ons eigen leven en willen meer vrijheid ervaren. Wat is er nu fijner dan echt even tijd voor jezelf om tot rust te komen?

Stap tijdens een retreat uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om echt tot rust komen, ontspanningen vinden en uitzoeken wat belangrijk is voor jou. Wat WIL jij echt als je al het MOETEN even los kan laten?

Door tijdens een retreat jezelf even helemaal los te koppelen van je dagelijkse leven, 
krijg je inzicht in je eigen leven, wat jij nodig hebt om de juiste balans te ervaren en om zingeving te ervaren. Zo kan je met zelfvertrouwen en innerlijke rust aan het roer gaan staan van de richting die je wil dat jouw leven op gaat; het leven ervaren zoals dit prettig en fijn voelt voor jou, waardoor je vol in nieuwe energie met overzicht, balans, innerlijke rust en inzicht om weer in jou kracht te komen terug naar huis gaat.

 

Wat brengt een retreat jou?

  • Een weekend alle tijd en aandacht voor jezelf om te relaxen en naar je eigen behoeften te luisteren en te handelen

  • Verbinden met jezelf en voelen waar jij behoefte aan hebt

  • Een detox zowel lichamelijk als mentaal met gezonde voeding, yoga, meditatie, ademwerk, ontspanning, wellness en natuur

  • Verbinding met gelijkgestemden

  • Inzicht in wie jij bent en wat belangrijk is voor jou in jouw leven

  • Handvatten om meer rust in te kunnen bouwen in jou dagelijkse leven.

  • Je leert om bewust stappen te zetten voor het volgen van een leven vanuit je hart. 

Zwier 

Zwier noemt zich 'de vrijhaven van de stad'. Deze fijne plek ligt direct aan de Vinkeveense Plassen met haar vele eilandjes en naast natuurgebied de Botshol. Hier vind je smalle slootjes, moerasland en rietbos. Weidse blikken en de wind door je haren. Of het nou winter of zomer is, de plassen brengen je tot rust. Zwier is een plek waar je wordt uitgenodigd om te vertragen, stil te staan en te reflecteren. Zo kom je dichterbij jezelf en kan je weer tot bloei komen om jou echte leven te leiden. Zwier is de plek om te verbinden met jezelf en elkaar. 

Elke eerste zondag van de maand organiseren we een eendaags retreat. Het doel? Dichterbij je zelf komen in één dag. Een heerlijke yoga sessie, tussendoor een no-waste lunch verzorgd door de Zwierkoks en je sluit de dag af met een verbonden ademsessie. 

Ook organiseert Zwier een uniek 3-daags Solo Retreat voor een kleine groep van maximaal 15 deelnemers. De nadruk van het programma ligt op verbinding met jezelf. We nodigen je uit om uit je hoofd te stappen en je lichaam te voelen. Vind verbinding met jezelf en voel een diepe staat van ontspanning tijdens de yogasessie, vlak voor het slapen gaan. Lekker liggen, luisteren en voelen.. De ochtenden starten we juist met energie en dagen we je uit voor een verbonden ademsessie & een ijsbadsessie met aansluitend het ontbijt. Tussendoor heb je tijd om lekker te lummelen, mijmeren of een boekje lezen. Liever ontspannen in de houtgestookte hottub of sauna? Ook dat mag.. Tijdens dit retreat sta jij centraal. Wil je ergens niet aan meedoen? Wil je gezamenlijk eten of juist lekker alleen? Dat is helemaal oke. Tune in bij jezelf en doe wat goed voelt.

Met regelmaat faciliteer ik deze retreats. Kijk voor meer informatie op www.zwier.nl of stuur mij een e-mail

Zwier - Stephanie-11.jpg

Young & Free Retreats

Young & Free is een uniek concept dat is samengesteld voor mensen tussen de 20 en 39 jaar. Wat de retraites uniek maakt, is dat je omringd wordt door je eigen leeftijdsgenoten die in dezelfde fase van hun leven zitten. Zo kan je omringt door gelijkgestemden de verbinding met jezelf versterken. 

Alles is er op ingesteld dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt en makkelijk in contact kunt komen met mensen van jouw eigen leeftijd. Terwijl jij ontspant en geniet, zorgen wij voor een inspirerende lessen, heerlijk en gezond eten! Kijk maar eens naar de korte Young & Free video impressie.

We bieden diverse programma’s aan met verdieping in onder andere yoga, meditatie, mindfulness en ademwerk. 

Dit retraite is in samenwerking met Zohair Elabd die de mindfulness en meditatie lessen verzorgt.

Voor meer informatie over Zohair zie: 

https://www.zomindful.nl/mindfulness-retraite/

We faciliteren weekenden in de schouw in Zeeland en een zomer mid-week in Castricum bij transitie Zeeveld.

Klik hier voor de link naar de website voor meer info en om je aan te melden!

IMG_0730.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page